دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

تشکل های سیاسی اسلامی - دانشجویان

محدوده فعالیت های تشکل های اسلامی و سیاسی:

دفتر تشکل های دانشجویی و انجمن های علمی ، ادبی و هنری زیر نظر ریاست محترم دانشگاه تحت عنوان مسئول پیگیری و یا نمایندة ریاست واحد در آن بخش انجام وظیفه می نماید؛ که لیست آن به همراه شرح وظایف عنوان می گردد.

- هرنوع فعالیّت های سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی تشکل های اسلامی درحدود اساسنامه تشکل در داخل دانشگاه و در چارچوب ضوابط و مقررات دانشگاه و آیین نامه و سایر قوانین موضوعة کشور مجاز است. و در خارج از دانشگاه ، تشکل ها موظفند طبق قانون احزاب مجوز فعالیت دریافت دارند.

- برگزاری سخنرانی ، تجمع ، راهپیمایی ، میزگرد ، تیریبون آزاد و نصب تابلوهای تشکل های دانشجویی و اعلان هرگونه بیانیه یا مواضع با ارائة مجوز از هیأت نظارت دانشگاه امکان پذیر است.

- انتشار هرنوع نشریه ای به استثنای نشریات علمی دانشگاهی با مجوز شورای فرهنگی دانشگاه صورت می گیرد.

شرح وظایف بسیج دانشجویی:

بسیج دانشجویی برای نیل به اهداف مذکور از شیوه های زیر استفاده می کند:

1 - جذب ، آموزش و سازماندهی دانشجویان داوطلب

2 - آشنا ساختن دانشجویان با فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی اسوه های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

3 - همکاری در توسعة تحقیقات و پژوهشهای فرهنگی ، علمی و دفاعی در راستای پیشرفت و سازندگی کشور

4 - حفظ و ارتقای روحیة استکبار در دانشجویان.

5 - برگزاری یادواره ها ، همایش ها ، جشنواره ها و مسابقات مورد نیاز.

6 - برگزاری دوره ها ، اردوها و کلاسهای فرهنگی ، علمی و دفاعی

7 - انتشار جزوات و نشریات بسیج دانجویی مطابق ضوابط شوراهای عالی انقلاب و فرهنگی و دستوراعمل ها.

شرح وظایف هیأت های مذهبی:

باتوجه به ماهیت دینی و سیاسی وظایف هیأت های مذهبی عبارتند از:

- برگزاری مراسم های مذهبی – میلاد و وفات ائمه اطهار

- برگزاری مراسم های زیارت عاشورا و دعای توسل و دعای کمیل

- شناخت استعداد ها و هدایت آنها به سوی فرهنگ اسلامی.

وظایف کانون دانشجویی هلال احمر:

1 - عضوگیری از بین دانشجویان داوطلب و تشکل نمودن آنها در گروه ها و واحدهای سازمانی در قالب کانون های اجتماعی دانشجویی

2 - برنامه ریزی جهت آموزش دانشجویان به منظور تحقق هدفهای اجتماعی سازمانی و دانشگاهی و آماده نمودن آنان جهت شرکت در فعالیّت های اجتماعی ، فرهنگی و خدمات عام المنفعه و سایر برنامه های سازمان

3 - انتخاب و آموزش مربیان از بین کارکنان علاقه مند دانشگاه ها براساس برنامه آموزشی سازمان

4 - ارائة خدمات اجتماعی به دانشجویان نیازمند و آسیب دیده در چارچوب اهداف و برنامه های سازمان

5 - کوشش در جهت شناساندن و معرفی هدفها و فعالیتهای جمعیت هلال احمر با مشارکت دانشگاه ها به جامعه و جلب همکاری مردم و نهادها در جهت تحقق اهداف و برنامه های سازمان

6 - برنامه ریزی و اجرای طرح های مشترک علمی و پژوهشی به منظور تعیین هدف ها و برنامه های سازمان حلال احمر با توجه به تحولات فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی.

7 - ایجاد شرایط لازم جهت انتقال تجربیات و بازدیدهای علمی و امکان سنجی و برگزاری دوره های کارآموزی دانشجویان در مراکز تابع جمعیّت هلال احمر

8 - همکاری در قالب فعالیّت های منطقه ای و جهانی

9 - همکاری متقابل در طراحی و برنامه ریزی آموزشی و پژوهشی بمنظور نهادینه کردن مفاهیم والای الهی و انسانی مورد نظر سازمان هلال احمر در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی

10 - بررسی و برنامه ریزی برای استفادة مطلوب از توانایی ها و مهارت های دانشجویی در گسترش فرهنگ صلح ، تفاهم و دیگر ارزشهای انسانی.

11 - مشارکت دوجانبة دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان هلال احمر در انجام پروژه های تحقیقاتی پژوهشی و تألیف کتب و مجلات علمی ، انتخاب عناوین پایان نامه های دانشجویی در سطوح کارشناسی ارشد و دکترا در راستای اولویت های موردنظر جمعیّت هلال احمر و برگزاری کنفرانس های علمی پژوهشی مشترک.

12 - انجام هر گونه همکاری دیگر در چارچوب توافقات طرفین.

ارتباط با دانشگاه

• سمنان کیلومتر 5 جاده دامغان تلفن:9-33654040-023