17 مهر ماه ، آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 1396 دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 1396 دانشگاه آزاد اسلامی از فردا آغاز می شود و تا ساعت ٢٤ روز جمعه ٢١ مهرماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های با آزمون سراسری 1396دانشگاه آزاد اسلامی فردا دوشنبه 17مهر ماه آغاز می شود . این ثبت نام تا ساعت 24 روز جمعه 21 مهر ماه ادامه خواهد داشت .

تمامی داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هستند و در مرحله قبلی انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده یا نکرده اند ، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 20 رشته / محل دانشگاهی اقدام کنند. امکان ویرایش رشته / محل های انتخابی نیز تا پایان مدت زمان ثبت نام برای داوطلبان فراهم است.

براساس اعلام روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج پذیرفته شدگان تا پایان مهر ماه اعلام خواهد شد .

تعریف نشده