هم‌زمان با سراسر کشور، راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان در سمنان با حضور هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در کنار دانش آموزان و سایر اقشار مختلف مردم برگزار شد.

در روز مبارزه با استکبار  جهانی:

طنین مرگ بر آمریکا در خیابان‌های سمنان

به گزارش خبرنگار ما از سمنان، راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان امسال نیز مانند سال‌های گذشته برگزار و حضور همگانی اقشار مختلف مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به‌ویژه دانش آموزان و دانشگاهیان در این مراسم، پررنگ‌تر از گذشته جلوه‌نمایی کرد.

تقارن این روز مهم تاریخی که نماد عزت، آزادی و حق‌طلبی مردم و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی محسوب می‌شود، با ایام ماه محرم موجب شد تا با توجه به پیام‌های واقعه عاشورا راهپیمایی امسال پرشورتر از سال‌های گذشته برگزار شود.

از جلوه‌های این راهپیمایی پرشور، حضور هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان دوشادوش دانش آموزان و سایر اقشار اجتماعی بود که در روز دانش‌آموز، همچون سال‌های گذشته هم‌زمان با سراسر کشور، فریاد «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

در این راهپیمایی باشکوه که از میدان سعدی شهر سمنان آغاز و تا میدان امام(ره) با حمل پلاکارد و سردادن شعارهای ضد استکباری توسط راهپیمایان ادامه یافت، شرکت‌کنندگان انزجار خود را از جنایات و توطئه‌های استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.

این مراسم با سخنرانی علیرضا رضازاده کارشناس مسائل سیاسی، قرائت بیانیه روز 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و به آتش کشیدن پرچم آمریکا و اسرائیل در میدان امام خمینی (ره) شهر سمنان پایان یافت.

13 آبان