معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد سمنان منصوب شد

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به سمت معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در حکم سیداحمد زرهانی، معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما خطاب به محمد عزیزالدین که پیش از ظهر امروز توسط شاهرخ رنجبر بهادری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در جلسه فوق‌العاده هیات رئیسه واحد سمنان قرائت و تسلیم وی شد، آمده است:

بنا به پیشنهاد رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و تصویب کمیته انتصابات سازمان، به‌موجب این ابلاغ جنابعالی به‌عنوان معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد سمنان منصوب و با حفظ سمت سرپرستی آموزشکده نیز به جنابعالی محول می‌گردد.

امید است با اتکال به نیروی لایزال الهی و بر اساس شرح وظایف مربوط با هماهنگی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد متبوع در انجام وظایف محوله در چارچوب مقررات و آیین‌نامه‌های مصوب و نیل به اهداف سازمان موفق و موید باشید.

مدیر کتابخانه، مدیر آموزش، معاون آموزشی، معاون دانشکده علوم انسانی، عضویت در کمیسیون موارد خاص، عضویت در شورای آموزشی واحد کارشناس نظارت و ارزیابی و نماینده واحد سمنان در طرح گردشگری از جمله عناوین مسئولیتی است که در کارنامه محمد عزیزالدین ثبت شده است.