مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با حضور دکتر فرهاد رهبر در واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با حضور دکتر فرهاد رهبر و با حضور حجج‌الاسلام عبدوس و مهدوی‌نژاد ائمه‌جمعه موقت سمنان، سیدعباس دانایی فرماندار، احمد همتی نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از روسای واحدها، مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در واحد سمنان برگزار شد.

دکتر عبدالله خالصی‌دوست سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد سمنان در این جلسه با تبریک اعیاد ماه ربیع‌الاول و هفته وحدت گفت: بنده افتخار می کنم که جزو خانواده بسیج هستم و امیدوارم با کار بسیج‌گونه امور را به سرانجام برسانیم.

وی افزود: مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امانت است و امیدوارم بتوانم در پایان ماموریتم با عمل به وظایف قانونی و دینی خود، پاسخ اعتماد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را بدهم.

دکتر خالصی‌دوست با قدردانی از خدمات دکتر بهادری رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و دکتر سیاهی که سرپرستی این واحد دانشگاهی را برعهده داشت، گفت: در مجموعه واحد سمنان کسی جابجا نشده است. دکتر بهادری و سایر روسای واحدها که از ابتدا در این واحد دانشگاهی زحمت کشیده‌اند، پیش چشم ما هستند و ما هیچ‌کدام را فراموش نخواهیم کرد. بنده معتقدم مدیریت باید برپایه خرد جمعی باشد و از سرمایه‌هایمان به درستی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه به‌روز بودن در حوزه علوم، ویژگی یک دانشگاه تاثیرگذار علمی است، گفت: انتظار داریم دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ فرهنگی یک دانشگاه تاثیرگذار در کشور باشد و برای این تاثیر به نگرش جدی نیاز داریم. دانشگاه آزاد اسلامی به واسطه پسوند «اسلامی» دارای ویژگی های خاصی است که امیدواریم بتوانیم این عنوان را به طور کامل محقق کنیم و بینش توحیدی بر همه شئون دانشگاه و تفکر دانشگاهیان حاکمیت داشته باشد تا محیط دانشگاه، محیطی سرشار از معنویت و اخلاق شود.

ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی، تربیت نیروی کارآمد است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد سمنان با بیان اینکه انتخاب مدیران متعهد و متخصص بر مبنای شایسته‌سالاری یکی از سیاست‌های ماست، گفت: دانشگاه اسلامی دانشگاهی است که افراد در آن در پرتو معارف اسلامی با احساس تعهد و مسئولیت نسبت به رشد و تعالی جامعه و تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه احترام به جامعه دانشگاهی که شامل اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان است، یک اصل است، افزود: دانشگاه محیطی است که در آن کارها دستوری انجام نمی شود و باید به یکدیگر احترام بگذاریم. خطوط قرمز ما در دانشگاه، رعایت مقررات، اخلاق اسلامی و موازین شرعی است و هر فردی از هر جناح، گروه و قشری با رعایت این سه خط قرمز می تواند در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت داشته باشد و ما دست همکاری به سوی آنها دراز می کنیم.

دکتر خالصی‌دوست با بیان اینکه ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی، تربیت نیروی کارآمد است، گفت: ما به کمک همکاران باید بتوانیم با در دستور کار قرار دادن اقتصاد مقاومتی، برای رفع مشکلاتی که در اثر تحریم برای کشور ایجاد شده گام برداریم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد سمنان در پایان ابراز امیدواری کرد: با وجود فرهیختگان بزرگی که در استان سمنان وجود دارند و با حمایتهای سازمان مرکزی، بتوانیم برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی را محقق کنیم.

حجت‌الاسلام رضا کهساری: مدیریت باید برای خدا و خالصانه باشد

حجت‌الاسلام رضا کهساری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان نیز در ادامه این مراسم گفت: مدیریت هم فرصت است و هم تهدید. از این جهت فرصت است که زمینه بروز و ظهور فضائل و توانایی های افراد در خدمت به جامعه برای مدیر فراهم می شود و از این جهت تهدید است برای اینکه دستیابی به بیت‌المال و آبروی افراد برای مدیر میسر می شود و بر همین اساس مسئولیت او را سنگین‌تر می کند.

وی افزود: پروردگار دوست دارد هرگاه انسان کاری را انجام می دهد به نحو احسن آن را به سرانجام برساند. مدیریت خوب، نکات و لوازمی دارد. اولین نکته این است که مدیریت باید برای خدا و خالصانه باشد و اخلاق‌محوری رعایت شود.

حجت‌الاسلام کهساری عدالت‌محوری، جامعه‌نگری، ایجاد امنیت، عدالت و رفاه را از دیگر مولفه های یک مدیر موفق عنوان کرد و افزود: گاهی در انجام ماموریت ها، ناملایماتی وجود دارد که باید صبور بود و سینه گشاده داشت. مدیر خوب مدیری است که از مشورت و استعانت دیگران بهره‌مند شود.

46درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان سمنان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی هستند

دکتر بهزاد چهکندی رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی نیز که به نمایندگی از دکتر شاهرخ رنجبر بهادری در این مراسم حضور داشت، با تبریک انتصاب دکتر خالصی‌دوست به دبیری هیات امنا و سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد سمنان، گفت: امیدواریم دکتر خالصی‌دوست با کوله‌باری از دانش و تجربه در انجام وظایف محوله موفق و موید باشد.

وی با ارائه گزارش مختصری از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، اظهار داشت: ‌استان سمنان 107هزار دانشجو و 59 مرکز آموزش عالی دارد که از این تعداد، بیش از 21هزار دانشجو و 6 مرکز و واحد دانشگاهی مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است. دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان دارای 632 عضو هیات علمی است که از این تعداد 620 نفر تمام‌وقت و 12 نفر نیمه‌وقت هستند. تعداد استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با نسبت یک به 24 از شرایط قابل قبولی برخوردار است.

وی افزود: 46درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان سمنان، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

دکتر چهکندی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان دارای 4 مرکز رشد، 18 واحد فناور، 5 مرکز تحقیقاتی و 6 شرکت دانش بنیان است که تاکنون موفق به ثبت 132 اختراع، 9 محصول تجاری‌سازی شده و یک پتنت بین‌المللی شده است.

وی افزود: این دانشگاه دارای 21هزار مترمربع فضای آزمایشگاهی و کارگاهی و 7هزار و 312 تجهیزات آزمایشگاهی با 500 نوع خدمت است.