محفل انس با قرآن به یاد جان‌باختگان حادثه زلزله در واحد سمنان

محفل انس با قرآن و عترت به یاد جان‌باختگان حادثه زلزله غرب کشور و به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مسئول کانون قرآن و عترت واحد سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: «در آستانه رحلت نبی مکرم اسلام(ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) و به یاد جان‌باختگان حادثه زلزله غرب کشور، محفل انس با قرآن و عترت در این واحد دانشگاهی برگزار شد.»

فرشته زرگر با بیان اینکه این برنامه به همت کانون قرآن و عترت و بسیج دانشجویی در خوابگاه دختران امیرکبیر واحد سمنان برگزار شد، افزود: «در این مراسم روحانی که به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه به اجرا درآمد، 6 تن از حافظان و قاریان قرآن کریم به قرائت آیات نورانی قرآن پرداخته و شرکت‌کنندگان روح و جان خود را با استفاده از این فرصت معنوی جلا دادند.»

به گزارش آنا، اجرای مسابقه با موضوع قرآن و نماز و اهداء جوایز از دیگر برنامه‌های این محفل نورانی بود.