قابل توجه دانشجویان محترم دکتری تخصصی که در ترم جاری، واحد آزمون جامع را اخذ کرده اند.

اطلاعیه شماره 1
قابل توجه دانشجویان محترم دکتری تخصصی که در ترم جاری، واحد آزمون جامع را اخذ کرده اند:

آزمون در روز یکشنبه مورخ ۱۱ خرداد ماه ۹۹ در واحد سمنان برگزار خواهد شد. جهت هماهنگی مفاد و منابع امتحانی با مدیر محترم گروه هماهنگی لازم را مبذول فرمائید. بدیهی است با توجه به شرایط جاری کشور چنانچه تغییری در زمان آزمون حاصل شود، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.همچنین جهت ثبت نام به لینک زیر مراجعه گردد.

متقاضیان آزمون جامع دکتری جهت ثبت نام کلیک کنید .

اطلاعیه شماره 2
اطلاعیه تغییر زمان برگزاری آزمون جامع دکتری
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند با عنایت به شیوع ویروس کرونا و مخاطرات متعاقب آن و اهمیت حفظ سلامتی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه، همچنین با عنایت به بخشنامه شماره 10/9/ص/99 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، زمان آزمون جامع به نیمه دوم تابستان تغییر پیدا کرد.
لازم به ذکر است زمان اعلام شده فعلی در سایت ثبت نام، قطعی نبوده و زمان دقیق آزمون پس از عبور از شرایط بحرانی فعلی و ابلاغ بخشنامه های سازمان مرکزی، متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

اطلاعیه شماره 3 مورخ 99/02/01
قابل توجه دانشجویان متقاضی آزمون جامع دکتری
به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند، با توجه به بخشنامه شماره 1207/10/ص/99 مورخ 99/01/31 سازمان مرکزی در خصوص "دستورالعمل فاصله گذاری هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی در مقابله با ویروس کرونا" آزمون ارزیابی جامع دوره دکتری تخصصی (بخش کتبی و شفاهی) نیمسال دوم  ٩٨-٩٩ باید ظرف مدت١٠ روز کاری به صورت پیوسته از تاریخ 99/04/28 لغایت 99/05/08 برگزار گردد. اطلاعات بیشتر در خصوص تاریخ دقیق امتحان، متعاقبا اطلاع رسانی خواهد گردید.
 دانشجویان متقاضی آزمون جامع دکتری که تاکنون  در سایت آزمون جامع استان سمنان ثبت نام ننموده اند لازم است برای دریافت کارت حضور در جلسه و دریافت اطلاعیه های آزمون، هرچه سریعتر به آدرس زیر مراجعه نمایند:

سایت آزمون جامع استان سمنان