فعال سیاسی در گرامیداشت روز دانشجو واحد سمنان: جنبش‌های دانشجویی به نقش تاریخی خود در تحولات اجتماعی عمل کنند

آیین گرامیداشت روز دانشجو با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در سالن آمفی تئاتردانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر ابوالفضل روحی که سخنران این مراسم بود به واکاوی علت‌های تاریخی واقعه 16 آذر سال 1332 پرداخت و اظهار کرد: «این واقعه تاریخی فصل نوینی از شکل‌گیری جریان استکبارستیزی از سوی دانشجویان عدالت‌خواه و ظلم‌ستیز بود.»

این فعال سیاسی روز دانشجو را یادآور حادثه شهادت 3 دانشجوی عزیزی دانست که در برابر نیکسون، فرستاده استکبار جهانی ایستادگی کرده و مظلومانه به شهادت رسیدند و ادامه داد: «امروز شعارزدگی یکی از آفاتی است که جنبش‌های دانشجویی باید از آن دوری کرده و به دنبال انگیزه‌هایی باشند که در رفع آسیب‌هایی که در جامعه به وجود می‌آید نقش خود را ایفا کنند.»

روحی مسائل خارجی، دین‌داری و مطالبه گری را از جمله چالش‌های پیش روی جنبش دانشجویی برشمرد و گفت: «امروز از دانشجویان انتظار می‌رود با آگاهی و بصیرت بیشتری نسبت به مسائل اجتماعی به رسالت اصلی خود در جنبش دانشجویی عمل کنند.»

وی با بیان اینکه امروز مذاق دین‌داری جامعه رو به انحراف است و دین، آن‌طور که باید نقش خود را در تحولات اجتماعی ایفا نمی‌کند تصریح کرد: «متاسفانه امروز به‌جای آنکه تمرکز جامعه بر اخلاق باشد بر آیین‌ها و شعائر قرار گرفته است.»

روحی دغدغه دین‌داری را از دیگر چالش‌هایی عنوان کرد که انتظار می‌رود جنبش دانشجویی آن را از مسیر درست خود، یعنی عالمان و پیشوایان دینی دنبال کرده و در جامعه نهادینه کند.

این استاد دانشگاه، مطالبه گری را عامل پیشبرد اهداف و برنامه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و خاطرنشان کرد: «دانشجو باید مطالبه گر باشد و چه‌بسا که اگر این مطالبات نباشد، مسئولین از وظایف اصلی خود تخطی کرده و پیشرفتی حاصل نخواهد شد.»

در ادامه این مراسم که آکنده از شور و هیجان دانشجویی بود نمایندگانی از جمع حاضر با طرح سوالاتی درباره موضوعات روز و مسائل ملی و بین‌المللی به بحث و گفتگو و تبادل‌نظر با سخنران مراسم پرداختند.

پخش کلیپ‌های مناسبتی، برگزاری مسابقه، تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی و برپایی نمایشگاه عکس در حاشیه این مراسم از دیگر بخش‌های آیین گرامی داشت روز دانشجو در واحد سمنان بود که به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و همکاری تشکل سیاسی و اسلامی تفکر برتر اساتید این واحد دانشگاهی برگزار شد.