عضویت اعضای هیات علمی واحد سمنان در خانه نخبگان بسیج

دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به‌عنوان عضو خانه نخبگان بسیج سازمان علمی, پژوهشی و فناوری استان سمنان منصوب شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در احکامی که به امضای حسین قدیانی مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور رسیده است، رضا زیاری و نادر رهبر از اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به مدت یک سال به‌عنوان عضو خانه نخبگان بسیج سازمان علمی، پژوهشی و فناوری استان سمنان منصوب شدند.

در متن این حکم ابراز امیدواری شده است که با رعایت تقوی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های خود، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ دستاوردهای انقلاب نمایید تا به کمک هم بتوانیم گامی موثر در راستای پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و ماموریت های سازمان بسیج مستضعفین برداریم.

به گزارش آنا، زیاری دارای دکتری اقتصاد و رهبر دارای دکتری مکانیک، عضو هیات علمی واحد سمنان هستند که پیش از این آیین معارفه ایشان در نشست مشترک مسئولان عضو خانه نخبگان بسیج سازمان علمی, پژوهشی و فناوری استان سمنان با هیات رئیسه واحد سمنان صورت گرفت.