شورای تخصصی اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان رئیس خود را شناخت

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، رئیس شورای تخصصی اداری و مالی استان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در جلسه شورای اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان که با حضور شاهرخ رنجبر بهادری دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، بهزاد چهکندی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان و سایر اعضا در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی سمنان برگزار شد بر نقش محوری این شورا در مدیریت درآمد و هزینه واحدهای استان بر مبنای شعار اجلاس 71 شورای مرکزی و راهبرد دانش، فرهنگ و اقتصاد تاکید شد.

در ادامه این جلسه با قدردانی از زحمات طاهره میرساردو و حسین بدیعی به عنوان روسای پیشین این شورا با برگزاری انتخابات رضا زیاری، معاون اداری و مالی واحد سمنان به‌عنوان رئیس جدید شورای اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان انتخاب شد.

شورای تخصصی اداری و مالی ازجمله شوراهای هفت‌گانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان است که علاوه بر عضویت در شورای استان در سیاستگذاری های کلان و نظارت بر فعالیت‌های اداری و مالی نقش ایفا می‌کند.