راه‌یابی 4 تیم به مرحله حذفی مسابقات جام شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان

مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با راه‌یابی تیم‌های سمنان، مهدی‌شهر، شاهرود و دامغان به مرحله حذفی رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، امروز و در ادامه این مسابقات در نوبت صبح دو بازی برگزار شد که در بازی نخست تیم شاهرود با حساب 3 بر یک از سد دامغان گذشت و در بازی دوم مهدی‌شهری‌ها در برابر سمنان طعم تلخ شکست را چشیدند. این دیدار با حساب 2 بر یک به نفع سمنان خاتمه یافت.

به این ترتیب و در پایان مرحله گروهی مسابقات از گروه نخست تیم‌های شاهرود و دامغان به ترتیب به‌عنوان تیم‌های اول و دوم به مرحله حذفی راه یافتند. از گروه دوم هم تیم‌های سمنان و مهدی‌شهر اول و دوم شدند تا از ساعاتی دیگر در مرحله حذفی رودرروی تیم‌های دامغان و شاهرود قرار گیرند.

دیدارهای رده‌بندی و فینال مسابقات فردا در مجموعه ورزشی آزادگان دانشگاه آزاد اسلامی سمنان برگزار می‌شود.