رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان: دانشگاه از ارکان ایجاد امنیت و نظم اجتماعی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان بر گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی و بهره‌گیری از خدمات و ظرفیت‌های دانشگاهی در ارتقای نظم و امنیت اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عبدالله خالصی دوست در ادامه دیدارهای نوروزی خود با حضور در دفتر فرماندهی ناحیه انتظامی استان سمنان با سردار روح‌الامین قاسمی دیدار و با توجه به ظرفیت‌های امروز دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «ماموریت اصلی این دانشگاه در دوره‌های گذشته آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص برای جامعه بوده است اما در سال‌های اخیر جهت‌گیری به سمت پژوهش‌های کاربردی و اقتصاد دانش‌بنیان تغییر یافته است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان سابقه همکاری این دانشگاه با نیروی انتظامی را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: «ماندگاری هر سازمان یا مجموعه‌ای در توجه به پژوهش و توسعه هم گام با دانش روز است. در غیر این صورت با توجه به پیشرفت‌ها و تحولات چشمگیر در حوزه‌های مختلف فناوری و به‌تبع آن اجتماعی، دچار چالش شده و محکوم به فناست.»

خالصی دوست، نیروی انتظامی را یکی از سازمان‌های موفق در زمینه فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانست و اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان توانسته در حوزه‌های فنی و مهندسی و علوم انسانی به ظرفیت‌های قابل قبولی برای ارائه خدمات و راه‌حل‌های علمی و پژوهشی دست یابد و در راستای رفع موانع و معضلات اجتماعی و صنعتی گام بردارد.»

فرمانده ناحیه انتظامی استان سمنان نیز مهم‌ترین ماموریت نیروی انتظامی را برقراری نظم و امنیت اجتماعی عنوان و تاکید کرد: «امنیت، زیرساخت همه ابعاد توسعه در کشور است.»

سردار روح‌الامین قاسمی با بیان اینکه امنیت محصول جمعی است افزود: «نیروی انتظامی یکی از ارکان اصلی امنیت در جامعه است و سایر ارکان را آحاد جامعه شکل می‌دهند.»

قاسمی دانشگاه را هم از ارکان امنیت دانست و گفت: «اگر سطح تحصیلات جامعه ارتقا یابد، در نگاه و رویکرد افراد نسبت به مسائل اجتماعی تغییر ایجاد شده و می‌تواند در کنترل چالش‌ها و معضلات اجتماعی موثر باشد.»

وی آموزش و پژوهش را از اولویت‌های ماموریتی و از استراتژی‌های مهم ناجا دانست و اظهار کرد: «به عقیده ما سازمانی پویا و فعال است که به این دو مقوله توجه شود.»

قاسمی با بیان اینکه امروز پلیس موفقیت‌های خود را در اجتماعی بودن می‌داند بهره‌گیری از چهره‌ای دانشگاهی و ورود علمی به موضوعات اجتماعی در فعالیت‌های این نیرو را گواه بر این موضوع دانست و استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک را مورد تاکید قرار داد.

بررسی زمینه‌های گسترش همکاری و انعقاد تفاهم‌نامه‌های کاری از دیگر محورهای این دیدار دوطرفه بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.