رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از تجهیزات آموزشی و پژوهشی واحد سمنان بازدید کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سفر یکروزه به استان سمنان از مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند و کارگاه ماشین‌ابزار واحد سمنان بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر که برای حضور در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد سمنان و شورای دانشگاه به این شهر سفر کرده است از مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند و کارگاه ماشین‌ابزار واحد سمنان بازدید کرد.

رهبر در جریان این بازدید در گفت‌وگو با مسئولان این کارگاه‌ها از نزدیک در جریان فعالیت ها و تحقیقات آنان قرار گرفت.

در این بازدید دکتر عبدالله خالصی‌دوست سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد سمنان، دکتر علی جهان معاون پژوهشی واحد سمنان، دکتر حمیدرضا صالحیان رئیس مرکز تحقیقات بتن توانمند و دکتر محمد فروغی رئیس اداره کارگاه ها و آزمایشگاه های واحد سمنان، رهبر را همراهی کردند.