در پیام قدردانی سید احمد زرهانی اعلام شد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در جرگه استان‌های پویا

از سوی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی، استان سمنان به‌عنوان استان  پویا در سطح کشور معرفی شد.

به گزارش خبرنگار ما از سمنان، دکتر سید احمد زرهانی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما طی پیامی از تلاش‌های صورت گرفته در توسعه مدارس سما استان سمنان قدردانی کرد.

در بخشی این پیام که خطاب به دکتر عبدالله خالصی دوست، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، صادر شده آمده است: «طبق گزارش شماره 4845/103/د/25 تاریخ 18/6/96 مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان سما رشد دانش‌آموز در مدارس سما در آن استان 20 درصد معادل 262 نفر است که نشانگر اهتمام جنابعالی و برنامه‌ریزی مناسب دبیر محترم شورای نظارت و هماهنگی سما و کوشش همکاران عزیز سمایی و دانشگاهی در آن خطه است.

خواهشمنداست مراتب قدردانی سازمان سما را به همه دست‌اندرکاران این حرکت سازنده ابلاغ فرمایید. ان‌شاءالله در سال تحصیلی آینده با برداشتن گام‌های استوارتر در مسیر توسعه کمی و کیفی سما کارنامه درخشان‌تری به ارمغان آورید.»

سمائیان پویا شامل استان‌هایی که بیش از 20  و شهرستان‌هایی که بیش از 50  درصد رشد در جذب دانش‌آموز داشته‌اند می‌شود.