در جلسه کمیسیون دائمی استان سمنان صورت گرفت موافقت با راه‌اندازی مرکز تحقیقات خانواده و آسیب‌های اجتماعی در واحد گرمسار

دوازدهمین جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به میزبانی واحد سمنان برگزار و با راه‌اندازی مرکز تحقیقات خانواده و آسیب‌های اجتماعی در واحد گرمسار موافقت شد.

دکتر بهزاد چهکندی با اعلام این خبر به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: «مسائل واحدهای دانشگاهی و بررسی درخواست‌های وارده از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه از سوی اعضا مورد بحث و تبادل‌ نظر قرار گرفت.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، کمیسیون دائمی را یکی از ارکان اصلی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد و افزود: «جلسات کمیسیون دائمی به‌منظور بررسی کارشناسانه موارد درخواستی و تطبیق آنها با قوانین و مقررات و سیاست‌های کلی دانشگاه تشکیل می‌شود.»

چهکندی با بیان اینکه این جلسه دوازدهمین جلسه کمیسیون دائمی در استان بوده است گفت: «همه موارد قابل بررسی، قبل از طرح در هیات امنا از سوی اعضای این کمیسیون کارشناسی شده و مصوبات آن با رای اکثریت به هیات امنای استان جهت تصمیم‌گیری نهایی ارجاع می‌شود.»

وی نرخ شهریه سال تحصیلی 97-96 برای رشته‌های بدون آزمون و موافقت با راه اندازی مرکز تحقیقات خانواده و آسیب‌های اجتماعی در واحد گرمسار را از جمله موضوعات مورد بررسی در این جلسه عنوان کرد.