خالصی دوست: بار بزرگی از مسئولیت‌های پنهان مدیریتی بر دوش حراست است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان: حراست امین اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است و بار بزرگی از مسئولیت‌های پنهان مدیریتی را به دوش می‌کشد.

به گزارش روابط عمومی واحد سمنان، دکتر عبدالله خالصی دوست در آئین تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان که با حضور سید مجید موسوی رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در واحد سمنان برگزار شد اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی از مردم برای مردم است و امکانات این دانشگاه امانتی نزد مسئولان برای خدمت به مردم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان حضور دکتر ولایتی به دانشگاه آزاد اسلامی را آغاز تحولات اساسی در ابعاد ساختاری و اجتماعی دانشگاه عنوان کرد و با اشاره به اینکه واحدهای استانی برکات آن را مشاهده کرده‌اند ابراز امیدواری کرد که دانشگاه بتواند بر اساس رسالت ذاتی خود در خدمت مردم کوشا باشد.

وی با اشاره به تغییرات صورت پذیرفته ازلحاظ ساختاری و نیروی انسانی بیانگر رشد مجموعه است تأکید کرد: در محیط دانشگاهی هیچ جایگاهی ثابت نیست و تغییرات موجود در شبکه گسترده دانشگاه آزاد اسلامی نشانگر پویایی آن و حرکتی روبه‌جلو است.

خالصی دوست که در جمع روسا و مدیران استانی سخن می‌گفت در ادامه سخن خود به نقش حراست در صیانت از دارایی‌های دانشگاه پرداخت و تصریح کرد: نقش حراست صیانت از دارایی‌های دانشگاه، اعم از دارایی های مادی و معنوی است که دراین‌بین دارایی‌های معنوی و نیروی انسانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.

دبیر هیأت امنای استان سمنان، اعضای هیأت علمی و کارمندان را سرمایه‌های اصلی دانشگاه عنوان کرد و با تأکید بر لزوم صیانت ارزش ها و پیشگیری از لغزش‌ها و خطاها افزود: انسان ممکن الخطاست. اگر غفلت شود هرکسی ممکن است در مرحله لغزش قرار گیرد. پس باید هشدارهای لازم به‌موقع ارائه شود تا لغزشی صورت نپذیرد.

خالصی دوست حراست را چشم بینا و بازوی توانای سازمان قلمداد کرد و رصد به‌موقع موضوعات، اشراف اطلاعاتی و ارائه اطلاعات صحیح را لازمه انجام کار حراستی دانست و خاطرنشان کرد: حراست امین اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است و بار بزرگی از مسئولیت‌های پنهان مدیریتی را به دوش می‌کشد.

وی نقش حراست را در ارتقاء رضایت‌مندی مخاطبان اصلی دانشگاه که متشکل از دانشجویان، استادان و کارکنان است را مؤثر دانست و با اشاره به اینکه عملکرد مناسب سازمانی و تحول و نوآوری، حاصل رضایت‌مندی نیروی انسانی است تأکید کرد: حراست ضمن اینکه امین اعضاء دانشگاه محسوب می شود باید مرجع آرامش‌دهنده آن‌ها نیز باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، مهم‌ترین انتظار خود از مجموعه حراست واحدهای دانشگاهی استان را صیانت از اجرای دقیق مقررات و نیز سرمایه‌های انسانی بیان و ابراز امیدواری کرد: امید است همان‌طور که تابه‌حال رشد چشمگیری ازنظر کیفی و کمی داشته‌ایم، بتوانیم در ادامه مسیر به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کنیم.

در این جلسه که با حضور مهندس مجید موسوی رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام رضا کهساری رئیس دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان، روسای واحدها و مدیران حراست استان برگزار شد از تلاش‌های ارزنده حسن نوری مدیر سابق حراست استان قدردانی به عمل آمد و محمدحسین قزوینی به‌عنوان مدیر جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان معرفی شد.