خالصی‌دوست تصریح کرد: اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از خسارات بیشتر به سیل‌زدگان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: باید تلاش کرد با پیش‌بینی و اتخاذ تدابیر لازم از به‌وجودآمدن خسارات بیشتر به سیل‌زدگان پیشگیری شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سمنان، عبدالله خالصی‌دوست در آیین دیدار عیدانه و آغاز سال جدید که صبح امروز همراه با عطرافشانی گلزار شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و با استقبال کارکنان واحد سمنان در فضایی صمیمی برگزار شد، در سخنان کوتاهی با تبریک عید، فرارسیدن سال نو را فرصتی برای تحول در افکار و رفتار و حرکت به‌سوی سازندگی و شکوفایی عنوان کرد و گفت: بهار طبیعت که نشانه‌ای از قدرت لایزال الهی است فرصتی برای شروع دوباره و کار و تلاش بر اساس تجربیات به‌دست‌آمده در سال‌های گذشته است.

وی با ابراز همدردی با هم‌وطنان حادثه‌دیده در سیل‌های اخیر، مشارکت در کمک به هم‌وطنان آسیب‌دیده را خواستار شد و خاطرنشان کرد: بلایا و گرفتاری‌ها تلنگری است برای اینکه از یاد خدا غافل نشویم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان افزود: در این مسیر با توکل و استمرار از حضرت حق باید تلاش کرد با پیش‌بینی و اتخاذ تدابیر لازم از به‌وجودآمدن خسارات بیشتر به سیل‌زدگان پیشگیری شود.

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام رضا کهساری رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان هم با تبریک فرارسیدن عید نوروز به موضوع نشاط در فضای کار به ایراد سخن پرداخت.

قرائت زیارت عاشورا، عطرافشانی و غبارروبی از گلزار شهدای گمنام آرمیده در خاک این دانشگاه و دیده‌بوسی و دیدار عیدانه از دیگر بخش‌های این مراسم بود که در فضایی صمیمی و دوستانه برگزار شد.