جشن میلاد امام خوبی‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد

مراسم جشن میلاد هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) در واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد سمنان، در این مراسم که با حضور استادان، کارکنان و عاشقان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد، شرکت‌کنندگان در فضایی صمیمی و آکنده از عشق و ارادت به امام رئوف، هم‌نوا با تمام عاشقان در سراسر ایران اسلامی به جشن و سرور پرداختند.

در این مراسم که به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد سمنان برگزار شد حجت‌الاسلام سید احمد اکرمی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به بیان فضائل و مناقب حضرت امام رضا(ع) از منظر آیات و روایات پرداخت.

قرائت زیارت و صلوات خاصه امام رضا(ع)، مولودی‌خوانی، قرعه‌کشی و اهدا جایزه به برگزیدگان آزمون و مسابقه حفظ سوره حشر و همچنین پذیرایی از دیگر بخش‌های این مراسم باشکوه بود.