به استناد ابلاغ دکتر ولایتی: سرپرست دفتر بازرسی ویژه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب شد

دکتر علی فائض عضو هیات علمی واحد سمنان به سمت سرپرست دفتر بازرسی ویژه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب شد.

در حکمی که به امضای روح‌الامین اسمعیلی رئیس دفتر بازرسی ویژه هیات امنا  دانشگاه آزاد اسلامی رسیده است، علی فائض به سمت سرپرست دفتر بازرسی هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب شد.

در این حکم خطاب به فائض آمده است: به استناد ابلاغ جناب آقای دکتر علی‌اکبر ولایتی ریاست عالیه هیات موسس و هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی به شماره 141/ر/ح مورخ 6/5/1397 و نظر به‌مراتب سوابق و تعهد جناب‌عالی به‌موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دفتر بازرسی ویژه هیات امنا در استان سمنان منصوب می‌شوید.

همگان در محضر خداوند متعال هستیم و رعایت دقیق قوانین و مقررات و همچنین تعامل سازنده با تمامی رده‌های حوزه ماموریت و ایجاد سامانه نظارت هوشمند و پیشگیرانه موجب خشنودی خداوند متعال خواهد بود.

فائض پیش‌ازاین مدیر پژوهش واحد سمنان، معاونت اداری و مالی واحد گرمسار،معاونت اداری و مالی واحد سمنان را در کارنامه اجرایی خود دارد.