برگزاری نمایشگاه حمایت از کالای ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

نخستین نمایشگاه دانشجویی حمایت از کالای ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد سمنان با اعلام این خبر به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: «نخستین نمایشگاه دانشجویی حمایت از کالای ایرانی با محوریت حجاب و عفاف در این واحد دانشگاهی برگزار شد.»

محمد روحانی مقدم، هدف از برپایی این نمایشگاه را تأکید مقام معظم رهبری در شعار سال 1397، مبنی بر حمایت از کالای ایرانی بیان کرد و افزود: «این نمایشگاه که حاصل تلاش دانشجویان این دانشگاه است تلاش کرده تا ضمن تأکید بر لزوم خرید کالای ایرانی توسط هموطنان، خودباوری و اتکا به توان داخلی را در بین جوانان تزریق کند.»

وی ابراز امیدواری کرد نتیجه این‌چنین اقداماتی بتواند در رشد و شکوفایی اقتصاد ملی اثرگذار باشد.

نخستین نمایشگاه دانشجویی حمایت از کالای ایرانی به همت کانون دانشجویی معراج و با بهره‌گیری از توان هنرمندان و صنعتگران صنایع‌دستی ، استان سمنان در فضای دانشکده علوم انسانی واحد سمنان برگزار شد.