برگزاری دوره عالی داوری کاراته در واحد سمنان

دوره عالی داوری کاراته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هفتمین دوره کلاس ارتقای داوری کاراته در دو بخش کاتا و کمیته از سوی تربیت‌بدنی سپاه قائم آل‌محمد(عج) و هیات کاراته ورزش بسیج کشور با حضور 45 نفر از داوران بسیجی برادر و خواهر مجموعه ورزشی آزادگان سمنان برگزار شد.

این کلاس در دو بخش کاتا تا سطح ja و کمیته تا سطح ممتاز برگزار شد و شرکت‌کنندگان در کلاس توانستند با موفقیت در آزمون‌‌های کتبی و عملی به درجات بالاتر ارتقا یابند؛ تدریس این دوره نیز بر عهده رضا خادمیان و فاطمه پورزمانی مدرسان رسمی فدراسیون کاراته بود.

در این دوره سه روزه تعداد 14 نفر از داوران استان سمنان حضور داشتند که از این میان 6 نفر آنها دانش‌ آموختگان و دانشجویان واحد سمنان بودند.

رشته کاراته پنجمین رشته ورزشی است که واحد سمنان در سال جاری میزبانی برگزاری یکی از کلاس‌‌های داوری و مربیگری آن را بر عهده داشته و پیش از این کلاس‌‌های داوری فوتبال، مربیگری سطح یک فوتسال ایران، مربیگری درجه ۲ هندبال و ارتقای داوری سه‌ به‌ دو بسکتبال با همکاری این دانشگاه برگزار شده بود.