بدون آزمون: دانشگاه آزاد اسلامی سمنان در 5 رشته جدید دانشجو می‌پذیرد.

علوم قضایی، علوم مهندسی صنایع غذایی، مدیریت کسب‌وکارهای کوچک، معماری داخلی و مهندسی شهرسازی رشته‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی سمنان است.

نادر رهبر با اعلام این خبر به روابط عمومی اظهار کرد: با اضافه شدن این 5 رشته به سبد آموزشی این واحد دانشگاهی تعداد رشته‌های این دانشگاه به  138 رسیده است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان نیاز جامعه و وجود بستر لازم در واحد سمنان را ازجمله دلایل اصلی ایجاد این رشته‌ها در واحد سمنان عنوان کرد و افزود: با توجه به نیاز روز جامعه به علوم کاربردی و برخورداری از زیرساخت‌های شایسته و درخور توجه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، خوشبختانه با موافقت شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد این 5 رشته، امکان ادامه تحصیل برای مشتاقان و علاقه‌مندان به‌ویژه جوانان این سرزمین فراهم‌شده است.

رهبر بابیان اینکه پذیرش دانشجو در این رشته‌ها، در مقطع کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی(بدون آزمون) خواهد بود اظهار کرد: علوم قضایی، علوم مهندسی صنایع غذایی، مدیریت کسب‌وکارهای کوچک، معماری داخلی و مهندسی شهرسازی رشته‌های جدید این دانشگاه هستند.

این مقام مسئول در واحد سمنان بابیان اینکه مهلت انتخاب رشته همچنان ادامه دارد تصریح کرد: متقاضیان ثبت‌نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان که دارای مدرک دیپلم کامل نظام قدیم متوسطه، مدرک پیش‌دانشگاهی و دیپلم‌های نظام 3-3-6 که در سال جاری فارغ‌التحصیل شده‌اند می‌توانند بدون محدودیت در این دانشگاه ثبت‌نام و ادامه تحصیل دهند.

رهبر با تأکید بر اینکه علاقه‌مندان می‌توانند برای آگاهی از لیست رشته‌های موجود در این دانشگاه به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به نشانی www.semnaniau.ac.ir  مراجعه کنند تصریح کرد: ثبت‌نام در مقطع کارشناسی و کاردانی سال تحصیلی جدید در 67 رشته تحصیلی کاربردی و کیفی آغاز و تا پایان شهریورماه جاری ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.iau.ac.ir  برای ثبت‌نام اقدام کنند.

عضو هیأت رئیسه واحد سمنان از شرایط مطلوب تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان خبر داد و گفت: اعطاء مدرک معتبر بین‌المللی، وجود اعضاء هیأت علمی مجرب و توانمند، شرایط آموزشی، پژوهشی مطلوب، شهریه مناسب و کمتر نسبت به سایر دانشگاه‌ها، برخورداری از وام‌های صندوق رفاه، تقسیط شهریه، تخفیف شهریه، خوابگاه‌های دانشجویی، کتابخانه‌های دیجیتال و مجهز، اینترنت پرسرعت، کارگاه‌ها و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و سایر امکانات فرهنگی، رفاهی و ورزشی ازجمله زمینه‌های بسیار مناسب برای علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاهی بااعتبار ملی و بین‌المللی است.