دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

شما اینجا هستید

تیر 1399
15 تیر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان: رهبری برنامه‌های هدایت تحصیلی بر عهده روابط عمومی دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان تأکید کرد: ‌«رهبری برنامه‌های هدایت تحصیلی در چارچوب برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی و نظارت دقیق بر اجرای برنامه‌ها بر عهده روابط عمومی واحدهای دانشگاهی است.»

خرداد 1399
31 خرداد

در نخستین روز از برگزاری امتحانات پایان‌ترم: استقبال دانشجویان واحد سمنان از برگزاری امتحانات مجازی.

نوبت صبح نخستین روز امتحانات پایان نیم سال دوم 99-98دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با همکاری استادان و استقبال دانشجویان با کمترین مشکل به‌صورت مجازی برگزار شد.

29 خرداد

رئیس مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: «فعالیت این مرکز بر دو حوزه ژئوتکنیک که البته زیرشاخه‌هایی مانند روسازی، مانند راه و همین‌طور سیل دارد و حوزه استراکچر و سازه متمرکز است.»

حمیدرضا صالحیان درباره چگونگی و چرایی ایجاد مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزه‌ای و بتن توانمند دانشگاه آزاد اسلامی سمنان اظهار کرد: «این مرکز در پاسخ به نیاز تحقیقاتی بوده که به‌واسطه جذب دانشجو در مقاطع فوق‌لیسانس و دکتری رشته مهندسی سازه و ژئوتکنی

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه