دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

شما اینجا هستید

سعید کامیابی* آشنایی با گردشگری كم‌شتاب در روستای رضاآباد

رضاآباد در بخش خارتوران و بخش بيارجمند تهديد طبيعی بیابان‌زایی و گسترش رمل را به فرصت گردشگری بيابانی تبديل کرده است.

رئیس ستاد نوروزی سمنان: نوروز را در دارالمرحمه سرای مهربانی و زیبایی سپری کنید

رئیس ستاد اسکان نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان از آمادگی کامل این واحد دانشگاهی برای پذیرایی و اسکان میهمانان نوروزی خبرداد.

17 مارس

حیدری عنوان کرد: جامعه سالم و پویا در سایه ایجاد فرهنگ مراقبت‌های عمومی و بهداشتی

عضو هیأت علمی گروه رشته مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: برای داشتن جامعه‌ای سالم و پویا باید مراقبت‌های بهداشتی و پزشکی به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

16 مارس

معاون دانشگاه آزاد اسلامی: دانشگاه آزاد اسلامی سمنان به شبکه آزمایشگاهی فناوری کشور پیوست

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمایشگاه دانشگاه آزاد سمنان به شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیوست.

16 مارس

با همدلی و هم‌زبانی جشن تولد 34 سالگی واحد سمنان برگزار شد.

در آستانه سال نو ویژه‌برنامه جشن همدلی و هم‌زبانی به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، گرامی داشت میلاد حضرت امام علی(ع) و روز پدر برگزار شد.

06 مارس

تکریم بزرگان و مفاخر چراغ راهی برای رسیدن به سعادت است

عبدالله خالصی دوست:

تجلیل و تکریم بزرگان و مفاخری که سرمایه‌های بزرگ اجتماعی هستند  چراغ راهی برای رسیدن به سعادت است.

خالصی‌دوست: فعالیت‌های اجتماعی زنان منافاتی با وظیفه مادری آنان ندارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: فعالیت‌های اجتماعی زنان هیچ منافاتی با وظیفه مادری که بزرگ‌ترین رسالت یک زن محسوب می‌شود، ندارد.

رئیس جدید دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان معرفی شد

رئیس جدید دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در حکمی از سوی رئیس این واحد دانشگاهی معرفی شد.

26 فوریه

با صدور حکمی صورت گرفت؛ انتصاب دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان

عضو هیأت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به سمت دبیر هیأت اجرایی جذب دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان منصوب شد.

25 فوریه

با صدور حکمی؛ سرپرست سمای دانشگاه آزاد اسلامی سمنان منصوب شد

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به سمت سرپرست امور مرکز آموزشی و فرهنگی سمای این دانشگاه منصوب شد.

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه