دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

شما اینجا هستید

20 ژانویه

پذیرش بدون آزمون در مقاطع کارشناسی و کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته نیمسال دوم 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی از امروز آغاز شد.

19 ژانویه

خالصی‌دوست خبر داد: ایجاد ۲ رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: این دانشگاه در دو رشته حقوق و مدیریت مالی در مقطع کارشناسی پیوسته برای نخستین‌بار در نیمسال دوم ۹۸-۹۷ دانشجو می‌پذیرد.

19 ژانویه

در سمنان انجام شد؛ برگزاری نخستین کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه‌های علمی

کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه‌های علمی با عنوان مدیریت جهادی نقش و اثر عوامل پیشران و پسران و توسعه کارآفرینی در مناطق بیابانی و روستایی در سمنان برگزار شد.

12 ژانویه

پرستاری حرفه‌ای مقدس و قابل ستایش است

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با حضور در دانشکده پزشکی این واحد دانشگاهی میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار را گرامی داشتند.

09 ژانویه

آب‌شیرین‌کن خورشیدی، گامی مهم برای حل بحران کم‌آبی کشور

برگزیده ششمین جشنواره فرهیختگان و مجری طرح آب‌شیرین‌کن خورشیدی گفت: آب‌شیرین‌کن خورشیدی گام مهمی برای حل بحران کم‌آبی کشور است.

06 ژانویه

همکاری دانشگاه آزاد و اداره‌کل استاندارد و تحقیقات صنعتی سمنان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سمنان از اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی و تحقیقات صنعتی سمنان خبر داد.

06 ژانویه

آموزش و اطلاع‌رسانی مهم‌ترین محورهای پدافند غیرعامل است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد سمنان گفت: مهم‌ترین محور پدافند غیرعامل آموزش است و اجرای آن باعث بیمه شدن سازمان از حادثه و بحران خواهد شد.

05 ژانویه

برگزاری بخش شفاهی آزمون دکتری در واحدهای دانشگاه آزاد استان سمنان

تعریف نشده

بخش شفاهی آزمون جامع دکترا بر اساس مصوبه و نظارت کمیته ارزیابی استان سمنان در واحدهای استان در حال برگزاری است.

30 دسامبر

حجت‌الاسلام اکرمی تأکید کرد؛ صبر بر مصائب و زمینه‌سازی برای پیشگیری از حوادث تلخ

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سمنان بر صبر بر مصائب و زمینه‌سازی برای پیشگیری از حوادث تلخ تأکید کرد.

22 دسامبر

با حضور مسئولان؛ مرکز کارآفرینی و تعاون دانشگاه آزاد اسلامی سمنان افتتاح شد

مرکز کارآفرینی و تعاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با هدف شناسایی ایده‌های کارآفرینان در راستای حل مشکلات جامعه افتتاح شد.

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه