دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

خبر ها

شما اینجا هستید

19 ژوئن

در کارگاه آموزشی صورت گرفت؛ تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان از برگزاری کارگاه آموزشی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در این دانشگاه خبر داد.

17 ژوئن

رئیس دانشگاه آزاد سمنان: دانشگاه‌های مسئله‌محور نیاز امروز جامعه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: نیاز امروز جامعه، دانشگاه‌هایی مسئله‌محور است که با شناسایی مشکلات، اقدام به ارائه راهکارهای کاربردی کنند.

15 ژوئن

مدیرکل پدافند غیر عامل سمنان: پایان‌نامه‌های دانشجویی با رویکرد پدافند غیرعامل حمایت می‌شوند

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان گفت: پایان‌نامه‌های تحقیقاتی دانشجویی با رویکرد پدافند غیرعامل توسط اداره كل پدافند غيرعامل استانداری حمایت می‌شود.

12 ژوئن

خالصی‌دوست عنوان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در پدافند غیرعامل

جلسه پدافند غیر عامل دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با حضور مدیران استانی این ستاد در واحد سمنان برگزار شد.

12 ژوئن

رئیس دانشگاه آزاد استان سمنان: اعتماد و آرامش عمومی ضامن پیشرفت و موفقیت در کار است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: اعتماد و آرامش عمومی دو عامل اساسی در تضمین کار و دستیابی به موفقیت محسوب می‌شود.

28 می

رئیس دانشگاه آزاد سمنان: سازماندهی امکانات دانشگاه آزاد برای توانمندسازی مهارت جوانان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: با توجه به اهمیت توانمندسازی جوانان، امکانات دانشگاه آزاد اسلامی هم در همین مسیر ساماندهی و سازماندهی می‌شود.

28 می

منظری توکلی درسمنان تشریح کرد: سیاست‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مدارس سما

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی سیاست‌های جدید در حوزه مدارس سما را تشریح کرد.

22 می

امروز صورت گرفت؛ بازدید چهره ماندگار مکانیک از توانمندی‌های دانشگاه آزاد سمنان

پروفسور گودرز احمدی چهره ماندگار و دانشمند برجسته بین‌المللی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بازدید کرد.

20 می

سعید کامیابی: كلاته رويان آهوان سمنان

کلاته رویان برای علاقه‌مندان به گردشگری علمی در حوزه‌های بيوتوريسم، حیات‌وحش و ژئوتوريسم دارای جذابیت‌های خاصی است.

صفحه‌ها

آرشیو ماهیانه